Cristian Preda „O anchetă realizată printre parlamentari arată că legile securității naționale au fost scrise de serviciile secrete și de angajați ai Palatului Cotroceni”

  0
  373

  Iohannis a mințit.

  O anchetă realizată printre parlamentari, de către jurnalistul Cristian Andrei pentru „Europa liberă”, arată că legile securității naționale au fost scrise de serviciile secrete și de angajați ai Palatului Cotroceni.
  Ceea ce ne sugerează că Hellvig vrea să acopere ce a pus la cale Dudu Ionescu, fostul său coleg din partidul lui Dan Voiculescu, angajat de Iohannis la Cotroceni ca responsabil pentru „informații integrate”, cu rang de consilier de stat.
  Foarte probabil, nu va demisiona nimeni în urma acestui scandal. Fiindcă acești mediocri care au acaparat puterea nu au onoare.

  Cine a scris legile securității? Parlamentari: Serviciile secrete. Palatului Cotroceni a fost informat

  Cristian Andrei

  Toate informațiile apărute până în acest moment în spațiul public, spun parlamentarii consultați de Europa Liberă, duc la ideea că elaborarea legilor securității naționale a fost făcută de serviciile secrete, iar Palatul Cotroceni a fost informat.
  Serviciul de Informații Externe a confirmat că variantele de lucru ale legilor securității naționale sunt rezultatul consultărilor cu Administrația Prezidențială și Secretariatul General al Guvernului.

  Președintele Klaus Iohannis a susținut că proiectele publicate de G4Media au reprezentat o versiune de lucru care urmează să fie îmbunătățită.

  Europa Liberă a discutat cu mai mulți parlamentari, de la diferite partide, pentru a vedea dacă în forul legislativ a existat un grup de experți pentru elaborarea pachetului de legi privind securitatea națională.

  /romania.europalibera.org/

  Lasă un răspuns